LimburgActueel.beStudenten gaan uit de bol op Student Take Off in Hasselt

Door Dominique Vreven - 02 oktober 2014 - 3500 - Actueel

Op het Kolonel Dusartplein organiseerde de stad Hasselt, de U-Hasselt en de hogescholen de achtste editie van de Student Take Off, het officiële startschot van het nieuwe academiejaar. Limburgactueel begaf zich tussen de uitbundige menigte en brengt je een sfeerverslag.

Studenten gaan uit de bol op Student Take Off in HasseltNaast Leuven, Antwerpen en Gent is ook Hasselt een echte studentenstad geworden. Hasselt bruist zoals nooit tevoren en de stad heet haar studenten aan het begin van het schooljaar van harte welkom met de jaarlijkse Student Take Off. 20.000 jongeren lopen school in de Limburgse hoofdstad. Het nieuwe academiejaar 2014-2015 werd gister eens te meer knallend ingezet op het Kolonel Dusartplein van 16u00 tot 23u00 . Dit jaar was het thema 'Music,action & pleasure'. 

 Ook studenten van het vijfde en zesde middelbaar waren meer dan welkom op dit evenement. Er viel doorlopend veel te beleven in de fun-area met spectaculaire stunts, uitdagingen en een competitie tussen de studentenclubs. Verder waren er optredens van onder meer de Limburgse trots Duplicate, de feestbeesten De Romeo’s en als topper DJ Regi. De dapperste studenten die nog niet te diep in het glas hadden gekeken, haalden de afterparty nog in de Versuz.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150