LimburgActueel.beBritse zanger Paul Young te gast op COUNTRYfestival Sint-Truiden

Door Dominique Vreven - 04 juni 2014 - 3800 - Cultuur

Paul Young , de  wereldberoemde zanger, gekend van  hits zoals ‘Come Back And Stay ‘en ‘Everytime You Go Away’, zal met zijn Mex-Tex band Los Pacaminos de hoodact vormen op de tweede editie van het voor België unieke openlucht Countryfestival  op 12 en 13 september in Sint-Truiden.

Britse zanger Paul Young  te gast op COUNTRYfestival Sint-TruidenOp 12 en 13 september komt er in het idyllische kader van Chateau de la Motte in Groot-Gelmen bij Sint-Truiden een tweede editie van het COUNTRYfestival. Klinkende namen uit binnen- en buitenland zullen opnieuw garant staan voor sterke concerten en buitengewone sfeer. 

Countrytoppers

Op vrijdag 12 september opent het festival met een ode aan Johnny Cash door Johnny Trash, uit Amerika komt Matt the electrician zijn vierde live CD voorstellen en hij brengt de Deense charme mee van zangeres Ida Wenoe. Uit Arizona komt songwriter Dave McGraw samen met Mandy Fer. Limburger Robby Longo sluit de avond af met in primeur een voorstelling van zijn show met live band. Op zaterdag  13 september weerklinken bluegrass en countrynoten van de Amerikaanse Irene Kelley met een exclusief optreden voor de Benelux.  Bjorn Eriksson (Zita Zwoon) en Nathalie Delcroix (Laïs) stellen hun prachtig debuutalbum voor en op algemeen verzoek zal de Amerikaanse topband The Whiskey Gentry het Saddlespan podium opnieuw betreden. De apotheose zal gevormd worden door de Britse zanger Paul Young, gekend van hits zoals ‘Come Back And Stay ‘en ‘Everytime You Go Away’. Hij zal Mex-Tex klanken ten gehore brengen met zijn groep Los Pacaminos. Volgens organisator Wendy Vanleeuw van de vzw Jamuzzi zal de klemtoon van het tweedaags festival meer dan ooit liggen op een hoge belevingswaarde voor het hele gezin met oa. campingfaciliteiten, een festivalmarkt, kinderanimatie, initiaties en demonstraties line dance , lekkere eet-en drankstanden en een Miss Country wedstrijd. Meer info www.countryfestival.be.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150