LimburgActueel.bePXL-studenten journalistiek maken radio op MNM

Door - 06 februari 2014 - 3500 - Actueel

Radiozender MNM geeft studenten journalistiek de kans om een eigen radioprogramma te maken. De studenten van Hogeschool PXL krijgen de kans om hun kunnen te bewijzen op 10, 11 en 12 februari van 22 tot 24 uur.

PXL-studenten journalistiek maken radio op MNMMNM en vijf Vlaamse hogescholen slaan de handen in elkaar voor de Rock ’n Roll Radio Highschool. Vijf weken lang beleven radiostudenten in de MNM-studio’s hun radiodoop. Onder andere dj’s Karolien Debecker en Bart De Raes staan de studenten bij met professionele hulp en advies. Het is voor de studenten een unieke kans om kennis te maken met een echte radioredactie.

Het avondprogramma van de PXL-studenten krijgt de naam ‘Grand Theft Antenna’. Het wordt een programma door en voor jongeren. De afgelopen weken werd er door de studenten na de lesuren druk vergaderd en proefgedraaid in de studio’s van Stoorzender in Hasselt om de programma’s voor te bereiden.

Allerlei thema’s zullen aan bod komen, geen enkel thema zal taboe zijn. Daarvoor staat er een flinke ploeg studenten paraat: presentatoren, redacteurs,  reportagemakers, fotografen en muzieksamenstellers. Elke dag zal er een mini-optreden zijn van een opkomend artiest. De show wordt gepresenteerd door studenten Rubin Meijer, Lieze Liefsoens en Michiel Malchair.

“Grand Theft Antenna”, door studenten journalistiek PXL, bij MNM Rock’n Roll Radio Highschool, 10, 11 en 12 februari van 22 tot 24 uur.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150