LimburgActueel.beLimburgse onderneemsters genomineerd voor award

Door - 28 januari 2014 - 0000 - Economie

Widukind Stockmans van Studio Pieter Stockmans uit Genk en Hilde Peerlings van Groep Delorge-Peerlings uit Hasselt zijn twee van de drie finalistes voor de vijftiende WOMED Award, de prijs voor de vrouwelijke ondernemer van het jaar van Markant vzw en UNIZO.

Limburgse onderneemsters genomineerd voor award“Eén op drie ondernemers in Vlaanderen is een vrouw. De WOMED Award geeft een gezicht aan de succesverhalen in het bedrijfsleven van, voor en door vrouwen die de Vlaamse economie doen boosten. De award moet ook andere vrouwen blijven motiveren en inspireren om te ondernemen”, zegt Lieve Droogmans, algemeen voorzitter van Markant vzw. “Alhoewel de inhaalbeweging volop ingezet is, zijn vrouwen nog steeds ondervertegenwoordigd binnen het ondernemerschap.” s geselecteerd door de vakjury:

Hilde Peerlings (47) uit Hasselt is zaakvoerder en bestuurder van de Groep Delorge-Peerlings, een officiële concessiehouder van Volkswagen, Audi en Skoda. Met haar deelname aan de WOMED Award wil ze aantonen dat vrouwen in Vlaanderen het verschil kunnen maken als ondernemer door niet zuiver een zaak te runnen, maar door vooral te inspireren en motiveren. Widukind Stockmans (44) uit Genk is CEO van de Studio Pieter Stockmans, het familiebedrijf van haar vader waar ze in 1997 aan boord kwam. Via de WOMED Award wil Widukind andere vrouwelijke ondernemers inspireren om creatief te ondernemen. Derde genomineerde is Daphne Aers van TNS uit Eeklo.

Vanaf vandaag tot en met 16 februari 2014  kan iedereen stemmen voor zijn of haar favoriet via www.womedaward.be


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150