LimburgActueel.beJong televisiegeweld op TV Limburg

Door Dominique Vreven - 16 januari 2014 - 0000 - Actueel

Op 5 december 2013 werd Stoorzender officieel gelanceerd. De nieuwe jongerenredactie van Limburg kreeg een plek in Muziekodroom in Hasselt. De jonge mediamakers zijn intussen al volop aan de slag met radio, video, foto en tekst. In het voorjaar zal Stoorzender een tv-programma lanceren op TV Limburg.

Jong televisiegeweld op TV Limburg
Pauline PoelmansStoorzender werd in december 2013 boven de doopvont gehouden in Muziekodroom in Hasselt en biedt volop workshops en uitdagingen aan jongeren die zich in de media willen storten. Stoorzender wil creatieve jongeren volop kansen geven om aan de slag te gaan met reportages, videowerk, fotomateriaal en teksten uitschrijven. Stoorzender is een initiatief van het REC Radiocentrum, Medialab vzw en geniet de steun van de stad Hasselt en LSM.  TVLimburg wil vanaf 2014 meer gaan inzetten op de jeugd en gaat daarom  een intense samenwerking aan met de organisatie Stoorzender.

Jong talent gezocht

Vanaf het voorjaar zal Stoorzender zendtijd krijgen op de regionale televisie TV Limburg.  Veel jongeren vinden hun ding niet in het huidige medialandschap. Dankzij Stoorzender zullen zij  speelse en uitdagende reportages kunnen brengen over hun eigen leef- en woonwereld en onderwerpen kunnen aansnijden die jongeren aanspreken. De televisieploeg zal bestaan uit vrijwilligers en creatieve geesten uit eigen rangen en Stoorzender zal de nodige steun krijgen van studenten van de opleiding journalistiek en communicatiemanagement van de Hogeschool PXL. Al wie goesting en lef heeft kan zich aanmelden op www.stoorzender.be om mee het gezicht en de stijl te bepalen van het jongerenprogramma. 


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150