LimburgActueel.beBaseballclub Nstars houdt open dag

Door Redactie - 01 september 2013 - 3910 - Sport

Zin om uitgebreid kennis te maken met Baseball en Softball? Kom dan morgen, zondag 1 september,  naar de Opendag van Baseball Club Nstars. Iedereen is vanaf 11 uur van harte welkom op hun terreinen op de Scoutsrally.De Nstars houden op 1 september een Opendag op ons nieuwe baseballplein aan de Scoutsrally. Met baseball initiaties en uitleg voor de jeugd, Amerikaanse hotdogs, chips en frisdrank en een invitatie Softball Tornooi met een spannende finalewedstrijd.

De Nstars zijn goed gegroeid het afgelopen jaar. In samenwerking met de gemeente Neerpelt, de Scoutsrally en Hoek VV is er daarom een grote tweede backstop voorzien met een gravel binnenveld. Deze zal geopend worden door de Neerpeltse Schepen van Sport, Leen Gielen even voor 12 uur, waarna de initiaties en het tornooi zullen voortdoen tot 16:30 uur.

Het hoofdveld is goedgekeurd voor baseball, beeball en softball. De Nstars hebben hierdoor de mogelijkheid gekregen om naast het baseballen (voor alle leeftijden) nu ook een softballploeg te kunnen laten deelnemen aan internationale wedstrijden. De Nstars mikken op mixed softball en op een eigen dames Softball Team. Geïnteresseerden voor de softball teams kunnen de sfeer alvast komen proeven bij het Softball Tornooi op de Opendag. Voor iedereen is er dus veel te doen en te beleven bij de Nstars op zondag 1 september vanaf 11:00 uur.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Japanse tuin Hasselt gehuld in chrysanten
Dit was Fleuramour 2017 'Passion for flowers'
8.000 proevers op de Dag van het eetbare landschap in Bokrijk

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139