LimburgActueel.beH.Essers draagt overwinning op aan medewerkers

Door - 19 juni 2013 - 3500 - Economie

H.Essers is uitgeroepen tot winnaar van de Leeuw van de Export 2013. CEO Gert Bervoets mocht de felbegeerde trofee ontvangen uit handen van gouverneur Herman Reynders en Christ’l Joris, voorzitter van Flanders Investment & Trade  (FIT). “Wij danken alle medewerkers zowel in België als in het buitenland, wij dragen deze overwinning op aan hen”, aldus CEO Gert Bervoets.

H.Essers draagt overwinning op aan medewerkersMet de Leeuw van de Export beloont Flanders Investment & Trade jaarlijks bedrijven die sterk scoren op vlak van export.  Het bedrijf getuigde volgens de jury van “een sterke strategische visie” en kon daarnaast een sterk dossier en mooie exportcijfers voorleggen. “Ook het innovatieve karakter van de onderneming is een sterke troef”, aldus de jury. Maar liefst 84% van de omzet die H.Essers in 2012 realiseerde, is afkomstig van export naar een totaal van ongeveer 163 landen.

Ondernemerschap promoten
“We zijn ontzettend blij met deze award en zullen onze taak als ambassadeur met fierheid uitdragen”, vertelt CEO Gert Bervoets in een eerste reactie. “Wij zijn ervan overtuigd dat het noodzakelijk is om ook in deze moeilijke economische tijden het ondernemerschap te blijven promoten. Ik wil alle medewerkers van H.Essers zowel in België als in het buitenland bedanken: ik draag deze overwinning op aan hen.”

Bij H.Essers werken meer dan 3.700 medewerkers verspreid over 32 vestigingen in 11 Europese landen.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Hoe ver staan de werken aan Sportoase Montaignehof?
Noliko Maaseik behaalt zijn 15de titel
Handbalbekers voor Sint-Tuiden en Initia Hasselt

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139