LimburgActueel.beKnuffelbox voor het goede doel

Door - 22 november 2012 - 3500 - Actueel

Donderdag was de vivabox ‘knuffelbox’ te gast in het Modemuseum van Hasselt.

Knuffelbox voor het goede doelBegin november startte de ‘knuffelbox’ zijn tournee door België, met als uitdaging om 250.000 knuffels te verzamelen voor Make-A-Wish. Donderdag hield hij halt in het Modemuseum van Hasselt.

De ‘knuffelbox’ is meer dan een knuffel voor het goede doel. Het knuffelhart in de levensgrote doos meet wat voor knuffelaar je bent. Het knuffelhart zit boordevol technologie. Bij het knuffelen verlicht de knuffelbox. Elke kleur komt overeen met één van de 5 knuffeltypes, die gedefinieerd werden door psycholoog en lichaamstherapeut Maarten Ghysels. De technologie en het ontwerp van de ‘knuffelbox’ is bovendien van Limburgse hand. Jan Hendrikx slaagde erin om de psychologische theorie om te zetten in techniek.

Je kan ook van thuis uit ‘mee-knuffelen’ door te surfen naar www.giveahug.be. Daar kan je zelf een virtuele knuffel geven, knuffelfoto's door sturen, knuffelfilmpjes posten en knuffelboodschappen sturen via Facebook. Als vivabox de uitdaging haalt, dan schenkt het een mooi geldbedrag aan de organisatie van Make-A-Wish.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Ondanks hitte veel volk op Tongers stadsmuzikantenfestival
Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139