LimburgActueel.beDe Romeo's, Laura Lynn en Christoff op Schlagerfestival 2013

Door Dominique Vreven - 16 november 2012 - 3500 - Actueel

De organisatie van Het Schlagerfestival in Hasselt heeft opnieuw namen bekendgemaakt voor de achtste editie eind maart 2013.

De Romeo's, Laura Lynn en Christoff op Schlagerfestival 2013
(foto: Roland Hermans)Nadat eerder al Luc Steeno, André Jr. Hazes, Salim Seghers, Paul Severs, Lindsay en Lisa del Bo werden aangekondigd, voegde de organisatie vrijdag drie nieuwe namen aan de affiche: Christoff, Laura Lynn en De Romeo’s.

Meezingers
De achtste editie van Het Schlagerfestival, het muziekfestival waar de levensliederen en meezingers hoogtij vieren, vindt in het laatste weekend van maart plaats in de Ethias Arena. “Qua concept kiezen we voor een gezonde mix van gevestigde waarden en artiesten die nog niet eerder te gast waren op het festival. Na rondvraag bij onze bezoekers hebben we gemerkt dat ze naar Hasselt komen voor de unieke sfeer en ambiance”, aldus de organisatoren.

Dat er voluit meegezongen zal worden tijdens het optreden van Christoff is de voorbije jaren al veelvuldig duidelijk geworden. Ook de ambiancemakers van De Romeo’s zijn weer thuis op het festival. “Stilzitten is tijdens een optreden van De Romeo’s uitgesloten en zoals altijd pakken ze tijdens Het Schlagerfestival uit met een repertoire dat alleen maar bestaat uit ambianceliedjes die iedereen moeiteloos kan meezingen”, laat de organisatie weten in een persbericht.

De organisatoren van Het Schlagerfestival laten alvast weten dat de komende weken nog namen worden toegevoegd aan de affiche. 

Tickets en info over Het Schlagerfestival 2013 kan je hier vinden.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Hoe ver staan de werken aan Sportoase Montaignehof?
Noliko Maaseik behaalt zijn 15de titel
Handbalbekers voor Sint-Tuiden en Initia Hasselt

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139