LimburgActueel.beComedian Kamal Kharmach op succestoernee door Vlaanderen

Door Dominique Vreven - 14 november 2018 - 0000 - Cultuur

Stand-up comedian Kamal Kharmach begon enkele weken geleden aan de succesreprise van zijn voorstelling 'De Schaamte Voorbij'. Hij tourt opnieuw doorheen heel Vlaanderen met die hilarische voorstelling die even goed iets minder luchtige onderwerpen durft aan te snijden. Op 30 november zie je hem aan het werk in het cultuurcentrum te Hasselt

Comedian Kamal Kharmach op succestoernee door Vlaanderen
Foto: T.BertelsNaast zijn donutimperium, heroplevende schoolcarrière en mediaverschijningen is Kamal dolblij dat hij terug op tournee kan met zijn eigen voorstelling 'De Schaamte Voorbij'. Na 60 uitverkochte zalen, tourt hij dit jaar nogmaals langs 50 Vlaamse steden en gemeenten. De grappige voorstelling, die iets zwaardere onderwerpen zoals overgewicht, racisme en onzekerheid zeker niet mijdt, mocht al bezoekers over heel Vlaanderen bekoren en daar zal dit theaterseizoen geen verandering in komen.

Zijn hoge energie en supervlotte podiumpresence maken dat de show voorbij vliegt en iedereen de zaal altijd opgeladen verlaat. Sinds Kamals deelname aan Humo’s Comedy Cup, waar hij tot in de finale geraakte met amper één jaar ervaring als stand-upper, gaat het razendsnel. In 'De Schaamte Voorbij' probeert hij alle ontwikkelingen bij te houden, en blikt hij terug op zijn jeugd in het Antwerpse Borgerhout. Hij laat zien dat er een gigantisch groot verschil kan bestaan tussen wat andere mensen over je denken en wat je over jezelf denkt. Hij vergelijkt zijn huidige situatie met vroeger en probeert alle tegenstrijdigheden een plaats te geven.

30/11 CC Hasselt
08/12 CC Bilzen
17/01 CC Tessenderlo
04/04 CC Sint-Truiden
23/05 CC Genk


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139