LimburgActueel.beLommelse beklimt hoogste berg Afrika voor oorlogskinderen

Door Redactie - 09 november 2018 - 3920 - Samenleving

Imelda Heijden uit Lommel is de pittige uitdaging aangegaan: in januari beklimt zij de Kilimanjaro. Met deze actie haalt zij zoveel mogelijk geld op om oorlogskinderen te helpen. De Kili-Challenge van War Child duurt tien dagen, waarvan Imelda zeven dagen op de hoogste berg van Afrika (5.895m) doorbrengt.

Lommelse beklimt hoogste berg Afrika voor oorlogskinderen
Foto: PixabayHet is dit jaar de vijfde keer dat War Child de Kili-Challenge organiseert. Meer dan 300 helden gingen Imelda voor en beklommen voor War Child de Kilimanjaro. Elke deelnemer die meedoet aan de Kili-Challenge wordt uitgedaagd om via (persoonlijke) sponsoren minimaal 2.400 euro op te halen. Dankzij deze deelnemers kan War Child duizenden oorlogskinderen helpen en een betere toekomst bieden.

De beklimming van de Kilimanjaro is niet alleen een enorme support voor de kinderen in oorlogsgebieden, maar ook een persoonlijke uitdaging die fysiek en mentaal het nodige van de deelnemers vraagt. Ze staan er daarom niet alleen voor. Om hen fysiek en mentaal klaar te stomen krijgen ze zowel ondersteuning bij het fondsenwerven als met de fysieke voorbereiding. Zo is er bijvoorbeeld een weekendtraining in de Belgische Ardennen.

Ben je enthousiast geworden en wil je Imelda graag steunen? Ga dan naar haar persoonlijke actiepagina via https://www.warchild.nl/actie/kilimelda-challenge. Meer informatie vind je op www.warchild.nl/kili-challenge.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150