LimburgActueel.beSassenbroek lanceert met groot succes crowdfunding actie

Door Redactie - 07 november 2018 - 3840 - Economie

Wijndomein Sassenbroek wil met de hulp van het publiek geld inzamelen voor de bouw van een trap en een sanitaire cel in hun wijnmakerij in Zonhoven. Deze werken zijn nodig om vanaf 2019 ook bezoekers te kunnen ontvangen, en naast het zomerprogramma in de wijngaard in Borgloon ook een winterprogramma te voorzien. Sassenbroek is de producent van de Limburgse mousserende wijn Claire Martin. Met nog 7 dagen te gaan, zit de actie behoorlijk op schema. Er werd al 75% procent van het project gefinancierd.

Sassenbroek lanceert met groot succes crowdfunding actie
Foto: SassenbroekDe campagne loopt van 13/10 tot 13/11 via het online crowdfunding platform van Ulule. Je levert een zelfgekozen financiële bijdrage via het online crowdfunding platform.
Uiteraard krijg je ook iets voor je bijdrage. Geen aandelen zoals sommigen verwachten misschien, maar er is wel een divers aanbod. Dat gaat van een bon voor een glas Claire Martin tot een lot van 100 flessen en alles daar tussenin. Wordt het target gehaald voor 13/11, dan wordt het bedrag door het crowdfunding platform vrijgegeven, kan de investering doorgaan en krijgt iedereen zijn reward. Lukt het niet, dan krijgt iedereen gewoon zijn geld terug.

Wijndomein Sassenbroek is de producent van Claire Martin, sinds 2016 de Limburgse variant van de klassieke Franse Champagne. Claire Martin kreeg ook dit jaar weer de erkenning 'Vlaamse mousserende kwaliteitswijn'. De mousserende wijnen van wijndomein Sassenbroek onderscheiden zich door hun fris en fruitig karakter, aangevuld met een mineraliteit die ontspruit uit de kalkrijke Haspengouwse bodem. De Claire Martin Brut Nature 2016 is een mengeling van Chardonnay, Pinot Blanc en Pinot Noir. De Claire Martin Blanc de Blancs 2016 is een niet gedoseerde wijn van 100% Chardonnay uit de mooiste delen van de wijngaard.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150