LimburgActueel.beGelko Hasselt vlot voorbij Celtic Houthalen

Door Rony Maes - 29 oktober 2018 - 3500 - Sport

De bestuurlijke perikelen en de leegloop bij Celtic Houthalen eisen hun tol in de zaal. Dat was vrijdagavond duidelijk in de Alverberghal. De derby eindigde op 14-1. Topschutter van de avond was Ilias Kaddouri met 5 doelpunten; Joren Paulus maakte er 4 en Hasanbegovic 3. We vroegen reacties aan Ilias Kaddouri van Gelko Hasselt en coach Jorge Rubio Fernandez van Celtic Houthalen.

 Gelko Hasselt vlot voorbij Celtic Houthalen
Foto: O.D.

Gelko Hasselt nam een blitzstart tegen Celtic Houthalen. Al na 17 seconden had Kaddouri voor 1-0 gezorgd. Na 9 minuten stond er na doelpunten van Hasanbegovic, 2 X Paulus en Kaddouri een forfaitscore op het bord. Paulus scoorde nadien de 6-0 vooraleer Yazgan voor een tegentreffer zorgde. Voor de rust moest Vandecaetsbeek zich nog 3 keren gewonnen geven op 2 doelpunten van Kaddouri en een van Hasanbegovic.

In de tweede helft bleef Gelko Hasselt verder komen en uiteindelijk eindigde de partij op 14-1 na doelpunten van Kaddouri, Beslija, Hajo, Paulus en Hasanbegovic. Na een sterke oktobermaand is Gelko Hasselt ondertussen met 14 punten opgeklommen naar de 2de plaats. Celtic Houthalen is voorlaatste met 4 punten. Evenveel als Gelko Eisden Dorp, dat 1-1 gelijk speelde tegen Proost Lier.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139