LimburgActueel.beHandelaars van Diepenbeek, Kortessem, Hoeselt en Bilzen leveren gratis aan huis

Door Redactie - 12 oktober 2018 - 3740 - Economie

Het zijn fenomenen van de laatste jaren: boodschappen online bestellen en afhalen in de winkel, of een abonnement nemen op de levering van volledige maaltijdpakketten. Handelaars in Diepenbeek-Kortessem-Hoeselt en Bilzen gaan echter nog een stap verder . Dankzij de samenwerking met Beedrop.be slagen zij erin zelfs supermarktketens te overtreffen in hun online dienstenaanbod: ze bieden thuislevering zelfs helemaal gratis aan. Bovendien krijgen hun klanten, door hun gecombineerd aanbod, ongeziene keuzemogelijkheden.

Handelaars van Diepenbeek, Kortessem, Hoeselt en Bilzen leveren gratis aan huis
Foto: PixabayVanaf vandaag kunnen alle inwoners dan ook via beedrop.be terecht bij Slagerij Schoenmaekers, Het kaasbaronneke, Zengin, Brood en banket Barzeele, Drink-Market Lathouwers, De Waterbron, Bij den appel, Brut, Groenten en fruit Fransen, Smooksjuur, La petite provence, Bakkerij Huygen,Brood en banket bakkerij huize Briers, G-sweet, Gerrits Fruit, Bakkerij Bollen, Keizelhoeve, Asperges Hertenveld, Mile et Une flaveurs, Bakkerij Vangronsveld, Slagerij Quetin .

De klant bestelt 24/7 op de pc, tablet of smartphone. Met enkele kliks of schermaanrakingen kiest hij of zij uit een zeer uitgebreide keuze van verse producten. De geplaatste bestellingen worden thuis geleverd en temperatuurgevoelige producten worden gekoeld afgeleverd. Voor de inwoners betekent dit dus het einde van uren boodschappen doen, verkeersdruktes in het centrum, rondrijden en aanschuiven met de wagen, parkeerproblemen, wachtrijen aan de kassa, gesleur met bakken drank, ...

De klant betaalt online via Beedrop.be of aan de koerier. De prijzen zijn gegarandeerd dezelfde prijs als in de winkel en de levering is dus gratis voor de klant. Ook als de klant niet thuis is op moment van leveren, is een oplossing voorzien.

De handelaars bieden zich in feite samen aan op de online marktplaats beedrop.be. Voor hen betekent dit niet alleen dat elkaars aanbod elkaar versterkt, maar ook dat zij de kosten voor de aanmaak van een webshop, de online klantenwerving, betaaltransacties en de leveringen met elkaar kunnen delen: samen sterk.

Milieu pikt graantje mee
De leveringen gebeuren op een vaste dag per week door de sympathieke Beedrop koeriers. Zij nemen ook het leeggoed desgewenst terug mee bij de klant en leveren die terug bij de handelaar, waardoor handelaars heel vlot met duurzame ecologische verpakkingen kunnen werken.

Het volledig geautomatiseerde systeem maakt het mogelijk om de vele pakketten gecombineerd bij de aanbieders op te halen, en optimaal af te leveren bij de klant. Hierdoor worden afstanden die moeten worden afgelegd tot een minimum beperkt, waardoor ook het milieu een graantje meepikt: uit onderzoek blijkt dat deze vorm van collectief boodschappen doen meer dan 50% minder CO2 uitstoot dan dat iedereen apart zijn of haar boodschappen gaat doen.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150