LimburgActueel.beHet Poetsbureau versterkt fors zijn positie in Limburg

Door Redactie - 29 augustus 2018 - 3520 - Economie

De vraag naar huishoudhulpen blijft stijgen, dat ervaart marktleider Het Poetsbureau als geen ander. Met een nieuw hoofdkantoor en nieuwe én uitgebreide vestigingen in Limburg, versterkt Het Poetsbureau fors zijn marktpositie. Voor de kantoren in Limburg zoekt het dienstenchequebedrijf vandaag een 300-tal huishoudhulpen en medewerkers. Dit najaar krijgt ook Zonhoven zijn eerste Poetsbureau.

Het Poetsbureau versterkt fors zijn positie in Limburg
Foto: archiefbeeldIn Hasselt, Sint-Truiden en Tongeren was Het Poetsbureau tot voor kort aanwezig via franchisekantoren. Op 3 september start Het Poetsbureau er met eigen kantoren: in de Guffenslaan (Hasselt), Clockemstraat (Sint-Tuiden) en Hemelingenstraat (Tongeren). Daarnaast zoekt het bedrijf nog extra medewerkers om onder andere de bestaande kantoren in Achel, Houthalen en Genk te versterken - goed voor 300 Limburgse vacatures in totaal. Door het sterke groeiverhaal investeerde Het Poetsbureau ook in een nieuw hoofdkantoor in Paal-Beringen; de verhuis van de Schoebroekstraat naar de Diestersesteenweg staat midden september ingepland.

Gekende troeven
Vorig jaar lanceerde Het Poetsbureau nog een grootschalige campagne om meer huishoudhulpen aan te trekken. Met succes, want het dienstenchequebedrijf verwelkomde 1.400 nieuwe collega's in enkele maanden. Maar dat blijkt vandaag dus niet genoeg om de constante groei op te vangen.

"Bijna 1 op de 5 gezinnen in Vlaanderen maakt vandaag gebruik van dienstencheques en de vraag blijft stijgen. Om voldoende huishoudhulpen te vinden en te houden, blijven we als werkgever inzetten op onze gekende troeven: een sterk mensgerichte aanpak, een regionale formule en extra mobiliteit. Zo rijden er vandaag al meer dan 400 huishoudhulpen met een bedrijfswagen rond en 800 met een elektrische bedrijfsfiets", vertelt CEO Jo Mellemans.

Het Poetsbureau tekende de afgelopen 10 jaar een opmerkelijke groei op: van 0,7 miljoen euro omzet in 2008 over 10 miljoen euro in 2012 tot 98,5 miljoen euro voor 2017. Vandaag helpen bijna 7.000 huishoudhulpen zo'n 45.000 gezinnen en alleenstaanden in Vlaanderen. Tegen 2020 wil het bedrijf de kaap van 10.000 huishoudhulpen bereiken.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139