LimburgActueel.beHasselt zoekt uitbater voor kleine cafetaria in Japanse Tuin

Door Redactie - 26 januari 2018 - 3500 - Toerisme

Het Hasseltse stadsbestuur vaardigt een domeinconcessie uit om in de Japanse Tuin de kleine ruimte (onder de luifel naast de toiletten) uit te besteden als cafetaria. Geïnteresseerden kunnen de voorwaarden opvragen via japansetuin@hasselt.be. Kandidaten kunnen zich inschrijven tot 25 februari 2018. In maart wordt bekend gemaakt wie gekozen wordt als uitbater. Lees er meer over bij LimburgActueel.

Hasselt zoekt uitbater voor kleine cafetaria in Japanse Tuin
Foto: archiefbeeldUiteraard is het stadsbestuur op zoek naar kandidaten die de specifieke noden van de Japanse Tuin kunnen inlassen. “Onze missie in de Japanse Tuin is om de Japanse cultuur zoveel mogelijk kenbaar te maken aan onze bezoekers. Zo promoten we wederzijdse verstandhouding en kunnen we de inwoners van Hasselt ook laten kennismaken met de cultuur van onze zusterstad Itami", zegt coördinator Sara Davidson.

"Bezoekers moeten als het ware het gevoel hebben dat ze een stukje van Japan beleefd hebben als ze bij ons vertrekken. Daarom zoeken we uitbaters die ook een stukje Japan in hun uitbating willen invoeren, zoals Japanse drankjes en snacks. Ook respect en beleefdheid staan bij ons hoog in het vaandel, net zoals dat in Japan het geval is.”

“We krijgen regelmatig de vraag van bezoekers of er ook koude dranken, koffie of thee te verkrijgen zijn in de Japanse Tuin. Sinds twee jaar hebben we enigszins deze nood ingevuld door een drankenautomaat te plaatsen", alsnog schepen Karolien Mondelaers. Deze is goed voor koude dranken, maar kan de vraag naar koffie of thee nog niet inlassen. We zoeken daarom naar een externe, geïnteresseerde uitbater die het cafetaria tijdens de openingsperiode en -uren van de Japanse Tuin wil en kan uitbaten.”


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139