LimburgActueel.beFrank Boeyen bezingt de liefde in Palermo

Door Dominique Vreven - 11 januari 2018 - 3580 - Cultuur

Op 12 januari 2018 brengt Frank Boeijen zijn nieuwe album 'Palermo' uit. Een geheel van twee cd’s en een boek, met in totaal 17 nieuwe liedjes. De liedjes geven betekenis aan een veilige haven, een vertaling van het Italiaanse woord Palermo. 'Palermo' vormt ook het fundament van de nieuwe theatertour die in Vlaanderen op 8 februari 2018 van start gaat en op 23 februari halt houdt in Maaseik.

Frank Boeyen bezingt de liefde in Palermo
Foto: PvHMet 'Palermo' brengt Frank Boeyen een CD boordevol liefdesliedjes in de breedste betekenis van het woord. De liedjes verhalen over vriendschap, het leven, muziek en de liefde. Frank laat zich op de eerste cd begeleiden door het City of Prague Philharmonic Orchestra, waarvan de arrangementen door Sebastiaan Koolhoven en Ton Snijders geschreven zijn.

De tracks op de 2e cd staan op zichzelf, maar zijn toch verweven met 'Palermo'. Ze gaan over de vergankelijkheid van het bestaan, vriendschap en het leven in al zijn facetten. Frank schreef de nieuwe liedjes van 'Palermo' in nauwe samenwerking met pianist Ton Snijders. Het is een album dat zich laat beluisteren als een aaneengesloten verhaal. De liedjes vormen samen een eenheid maar staan ook op zichzelf. Het geheel ademt een sfeer van alledaagse observaties, de liefde gespiegeld en verteld vanuit Frank zijn perspectief.

23 /02 CC Achterolmen, Maaseik
09/03 Casino, Beringen
26/04 GC De Markthallen, Herk-De-Stad 


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139