LimburgActueel.beLommelaar Van Summeren wordt Arenacross ambassadeur

Door Dominique Vreven - 09 januari 2018 - 3920 - Sport

Dat er leven na de koers is bewijst voormalig wielrenner Johan Vansummeren. De 37-jarige Lommelaar, die in 2011 wereldberoemd werd na zijn historische overwinning in Parijs - Roubaix, heeft goedgevulde dagen met het promoten en organiseren van fietsvakanties in Griekenland én met de voorbereidingen voor de Arenacross. Na 5 jaar succes in de UK komt deze prestigieuze indoor motorcross op zaterdag 3 maart 2018 naar de Hasseltse Ethias Arena.

Lommelaar Van Summeren wordt Arenacross ambassadeur
Foto: JVSDe Arenacross komt op 3 maarte exlusief naar Hasselt en naast de wedstrijden is er tijdens het drie uur durende spektakel ook ruimte voor entertainment: muziek, lasers, licht en freestyle motorcross. Tijdens de demonstratieritten verruilt Limburger Johan ‘Summi’ Vansummeren zijn koersfiets in voor een moto.

“Ze vroegen of ik ambassadeur wou zijn van de Arenacross. Met plezier, want ik vind dat er in ons land, waar de bakermat ligt van die sport met voormalig meervoudig kampioenen Everts en Geboers, te weinig aandacht wordt geschonken aan de sport. Dat AX beslist heeft om met de succesvolle Arenacross ook naar ons land te komen, daar moeten we trots op zijn, zeker als Limburgers.”

Tickets voor Arenacross, op zaterdag 3 maart in de Ethias Arena, Hasselt kunnen besteld worden op www.teleticketservice.com of telefonisch op 070/345.345.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139