LimburgActueel.beMinister Muyters bezoekt Limburgse toppers in bedrijfswezen

Door Redactie - 05 oktober 2017 - 0000 - Economie

Vlaams minister Philippe Muyters bracht samen met een delegatie van Voka – Kamer van Koophandel Limburg een bezoek aan drie toonaangevende Limburgse bedrijven. Zowel Punch Powertrain, RIDGID en Groep Casters gaven meer toelichting over hun productie. “We zijn erg blij dat de minister het Limburgse bedrijfsleven op de werkvloer wil ervaren. Het blijft belangrijk dat onze politici voeling hebben met onze ondernemingen. Deze bezoeken geven een realistisch beeld van onze sterktes, maar ook van onze noden”, zegt Johann Leten.

Minister Muyters bezoekt Limburgse toppers in bedrijfswezen
Foto: Voka LimburgBij Punch Powertrain, een internationale producent van variabele transmissies, kreeg de delegatie een rondleiding door CEO Cor Van Otterloo en enkele directieleden. Het bedrijf focust erg op innovatie en internationalisatie.

Vervolgens ging het naar RIDGID, fabrikant van power tools, dat op hetzelfde industrieterrein in Sint-Truiden zijn thuis heeft. Vice President EMEA Marc Vandevelde en het management gaven een presentatie en een rondleiding in de bedrijfsgebouwen. Bovendien maakten ze duidelijk dat het vinden van geschikte medewerkers een pijnpunt blijft.

Groep Casters sloot het rijtje met een bezoek aan Quartier Bleu, waar het aannemingsbedrijf haar mobiele betoncentrale toonde en meer uitleg gaf over het beton met circulaire granulaten.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Japanse tuin Hasselt gehuld in chrysanten
Dit was Fleuramour 2017 'Passion for flowers'
8.000 proevers op de Dag van het eetbare landschap in Bokrijk

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139