LimburgActueel.beTsjik tsjak vollebak in de Vennestraat

Door Dominique Vreven - 10 augustus 2017 - 3600 - Toerisme

In het kader van C-Mine Zomer wordt het van 19 augustus tot 9 september opnieuw vollebak in de ‘straat van de zintuigen’, in de Vennestraat in Winterslag. Vier zaterdagen op rij kan je komen zien, ruiken, voelen en horen met het culinaire en muzikale zomerevenement Vollebak Vennestraat. Lees er alvast meer over bij LimburgActueel!

Tsjik tsjak vollebak in de Vennestraat
Foto: archiefbeeldDe Vennestraat ligt letterlijk in de schaduw van C-mine en is de kosmopolitische slagader van Genk met zijn restaurantjes, cafés, gespecialiseerde winkeltjes, galerijtjes en de wekelijkse versmarkt. Samen vormen C-mine en de Vennestraat een boeiende combinatie: de ene inspireert en boeit, de andere laat mensen ontspannen en genieten. Vanaf 19 augustus wordt het opnieuw vollebak feest met multiculinaire hoogstandjes en muzikale straatbandjes tijdens Vollebak Vennestraat

Groot straatrestaurant
“De Vennestraat is gedurende vier zaterdagavonden een groot straatrestaurant, met gezellige terrasjes, lange tafels in het midden van de straat en een aangename muzikale omkadering”, legt schepen Lotte Trippaers uit. “De barbecues worden voor de alom bekende stokjes roodgloeiend gestookt en de Vennestraatkoks toveren hun heerlijkheden op tafel”.

De Vennestraat nodigt je op 19 en 26 augustus en 2 en 9 september uit om te komen flaneren en slenteren langsheen de leuke winkels, restaurants en cafés en de talrijke standen zullen je doen watertanden met hun volkse heerlijkheden. Meer informatie via www.c-minezomer.be of www.vollebakvennestraat.be.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Ondanks hitte veel volk op Tongers stadsmuzikantenfestival
Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139