LimburgActueel.beLimburgs duo organiseert Belgian Stage op Balaton Sound Festival

Door Redactie - 04 juli 2017 - 3500 - Showbizz & Lifestyle

Dat België hand in hand gaat met zomerfestivals is alom bekend. Ook in het buitenland zijn de fanatieke Belgen een graag geziene gast. Het Balaton Sound festival in Hongarije is hier een mooi voorbeeld van. Honderden Belgen zakken af naar het unieke Balatonmeer voor een combinatie van zon, muziek en festival. Voor het 5e jaar op rij krijgen Reygel&Peri (Matthias Reygel & Willem Jans), een dj-duo uit Hasselt, de kans om al deze Belgen te verzamelen voor één podium.

Limburgs duo organiseert Belgian Stage op Balaton Sound Festival
Foto: Reygel&PeriIn 2013 werden ze voor de eerste keer uitgenodigd, toen nog als enige en eerste Belgen op de line-up. Maar ook dit jaar kleurt de stage zwart - geel - rood. Samen met collega's Sem Thomasson, Hush Hefner en WLC spelen ze een thuismatch op de Hongaarse festivalweide.

Reygel&Peri zijn niet aan hun proefstuk toe. Ze speelden eerder al op grote festivals zoals Tomorrowland en Summerfestival en hebben ook deze zomer een drukke agenda.

"Tijdens de zomermaanden gebeurt het vaak dat we 3 of 4 boekingen hebben op 1 weekend, maar na het weekend zijn we weer op onze werkplek te vinden", vertelt Matthias. "Draaien in het buitenland is natuurlijk altijd speciaal, maar een thuispubliek op internationaal festival blijft toch een unieke combinatie."


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt
Genieten van de zon doet koningspaar fietsend in ...Limburg!

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139