LimburgActueel.beDit was het internationaal bloemenevent Fleuramour 2016: de fotoreportage

Door Redactie - 30 september 2016 - 3740 - Actueel

De bloemenpracht in en rond kasteel Alden Biesen is ondertussen weer verdwenen, maar met een uitgebreide fotoreportage van LimburgActueel, kan je hier nagenieten van Fleuramour. Mensen uit alle windstreken zakten af naar pittoresk Bilzen om enkele van de grootste namen uit de bloemschikwereld aan het werk te zien, zelf workshops te volgen, zich te laten inspireren of voordelig materialen in te slaan. Opmerkelijk waren de eerbetonen aan Ledebergse florist Stijn Simaeys. 

Dit was het internationaal bloemenevent Fleuramour 2016: de fotoreportage
Foto's: L.WroebelDe 42-jarige artiest stierf kort voor het evenement aan een hartaanval in China. "Een creatieve duizendpoot, hij werkte ieder project vernieuwend uit", klinkt het bij familie en collega's in de branche. 

Onze nieuwsredactie mocht bovendien nog enkele hartverwarmende bedankjes in ontvangst nemen. Deze werden ingestuurd door tal van wedstrijdwinnaars, door LimburgActueel uitgenodigd om Fleuramour kosteloos te bezoeken. Op onderstaande foto poseren lezer Guido en zijn partner. Wil jij ook kansmaken op toegangskaarten voor evenementen, theater, film, muziek, ...? Abonneer je dan rechts op de hoofdpagina, blijf iedere dag op de hoogte van onze wedstrijden én natuurlijk het laatste nieuws uit de provincie Limburg!Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150