LimburgActueel.beAlden Biesen in bloemen gehuld - WIN een duoticket voor Fleuramour

Door Redactie - 22 september 2016 - 3740 - Actueel

Aanstaande vrijdag 23 september is het weer zo ver; de aftrap van een nieuw bloemig lang weekend in Alden Biesen. Op dag 1 kan je natuurlijk niet verschijnen zonder je beste bloemenhoed. Hoedjesdag is, naast de nocture, immers één van de hoogtepunten en vaste waarden van het bloemenevent geworden. Daarnaast zal Lichman zal dagelijks florale modeshows in haar kenmerkende stijl neerzetten. De opvoeringen (met muziek en dans) zullen in het teken staan van het thema van Fleuramour 2016: de vier natuurelementen.

Alden Biesen in bloemen gehuld - WIN een duoticket voor Fleuramour
Foto's: FleuramourDaarna is het de beurt aan de toekomstige bruiden. Zij kunnen hun bruidsjurk kiezen tijdens de modeshow van LINX Fashion. Gedurende de voorbije veertien jaar was LINX een concept store voor het Belgische merk Linea Raffaelli met filialen in Hasselt, Leuven en Antwerpen. Op Fleuramour zullen ze het bruidsseizoen van 2017 inluiden met de onthulling van nieuwe exclusieve wereldcollecties.

Inclusief in de prijs van het dagticket voor Fleuramour, kunnen de geïnteresseerde bruiden-in-spe en hun entourage gratis op een bevoorrecht plaatsje aan de catwalk rekenen. Aangezien de exclusieve plaatsen voor de modeshow beperkt zijn, moet er wel vooraf ingeschreven worden via info@happenings.be.

Kippenvelmoment
Op het binnenplein staat jaarlijks hét pronkstond van het event. Hanneke Frankema en Max van de Sluis (Life3) uit Nederland nemen anno 2016 de decoratie van de erekoer van de Landcommanderij Alden Biesen voor hun rekening. "De aankleding zal een streling zijn voor alle zintuigen en waarbij muziek, licht en kleur de componenten van het decor van de erekoer zullen vormen", aldus het duo.

De Zuid-Koreaan Alex Choi zorgt samen met Jinny Park voor een kippenvelmoment in de kerk van de landcommanderij Alden Biesen. Deze indrukwekkende ruimte roept sowieso heel wat gevoelens op. De creaties van Choi en Park voegen daar nog een extra dimensie toe.

WIN WIN WIN
Het volledige programma (inclusief workshops, standhouders en alle aanwezige bloemartiesten) vind je terug op www.fleuramour.be. Tickets in voorverkoop kosten 18 euro, aan de kassa betaal je 20 euro. Maarrrr, dankzij LimburgActueel kan jij misschien wel met je parter, vriend of familielid gratis het bloemenspektakel gaan beleven! Wat moet je doen? Onderstaande wedstrijdvraag beantwoorden op nieuwsdienst@limburgactueel.be. Vergeet daarbij niet je persoonlijke gegevens, inclusief woonplaats en telefoonnummer door te geven. De winnaars worden vrijdagmiddag op de hoogte gebracht. Veel succes!

Wedstrijdvraag: Wat ontvangen alle bezoekers met een bloemenhandje bij aankomst?
A) een glas cava
B) een tas chocomelk
C) een fris pintje

 


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150