LimburgActueel.beDana Winner luistert Fleuramour op met akoestische set

Door Redactie - 10 september 2016 - 3740 - Toerisme

Op vrijdag 23 september brengt Dana Winner, één van de populairste zangeressen van het land, haar gouden plaat ‘Puur’ op Fleuramour 2016. De zangeres die iedereen omverblies en ontroerde in ‘Liefde voor Muziek’, werd dit jaar tot ambassadrice van het internationale bloemenevent gekroond. Om 19u30 trakteert ze de aanwezigen een uur lang op een exclusief akoestisch concert in de kerk van de Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen. Daarna kunnen de aanwezigen met een glas in de hand hun hart verder laten veroveren tijdens een meet & greet, plus signeersessie op het binnenplein van het kasteel.

Dana Winner luistert Fleuramour op met akoestische set
Foto: FleuramourWie al een voorsmaakje wil van de combinatie Dana Winner en Fleuramour, moet zeker de mooie clip van haar gloednieuwe en vrolijke zomersingle ‘Jij bent de zon & ik de maan’ bekijken. Die speelt zich af in de eeuwenoude landcommanderij Alden Biesen, die ook voor de opnames volledig omgetoverd is tot een feeërieke bloemenweelde. Floral designer Regine Motmans van ‘Floregineel’ in Hasselt heeft de decoratie van de set voor haar rekening genomen. Zij is ook artistic director van Fleuramour.

Symbool voor zuiverheid
Regine Motmans zal ook tijdens Fleuramour een kamer van het kasteel decoreren ter ere van Dana Winners nieuw muzikaal avontuur ‘Puur’. Daarvoor zal ze onder meer met de favoriete bloem van de zangeres werken, namelijk, de witte Calla. Die kelkvormige schone staat ook symbool voor zuiverheid. Fleuramour 2016: een Limburgse topartieste, een Limburgse bloemenbolleboos en een Limburgs kroonjuweel als locatie. Dat wil je toch niet missen?

Een dagticket voor Fleuramour bedraagt 20 euro, 18 euro in voorverkoop. Het event gaat door van vrijdag 23 tot en met maandag 26 september, telkens van 10 tot 18u00. Vrijdag vindt de nocturne plaats tot 23u00. Concerttickets, inclusief meet & greet met Dana Winner, kosten 60 euro per persoon. Klik HIER voor meer informatie en om je toegangskaarten te bestellen.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150