LimburgActueel.bePlopsa ontvangt 31 procent meer bezoekers tijdens de kerstvakantie

Door Redactie - 04 januari 2016 - 3500 - Toerisme

Plopsa blikt ontzettend tevreden terug op de voorbije kerstvakantie. Winter Plopsaland, Plopsaqua De Panne en Plopsa Indoor Hasselt ontvingen samen maar liefst 150.000 bezoekers. Dat is een stijging van 31 procent in vergelijking met de kerstvakantie vorig jaar! Nooit eerder brachten zoveel mensen een bezoek aan een Plopsa-park tijdens de kerstvakantie.

Plopsa ontvangt 31 procent meer bezoekers tijdens de kerstvakantieMeer dan 102.000 Plopsa-fans brachten afgelopen kerstvakantie een bezoek aan Winter Plopsaland in De Panne. Dat is maar liefst 30 procent meer in vergelijking met vorig jaar, dat toen reeds een absoluut recordjaar was. “We hebben ook dit jaar alles uit de kast gehaald om het park volledig om te toveren in een prachtig winterwonderland met feeërieke verlichting, een ijspiste, een lichtjesparade, honderden kerstbomen en talloze knisperende kampvuren", zegt Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne, opgetogen.

Het nieuwe waterpark Plopsaqua De Panne, dat recent nog werd bekroond tot ‘Beste Zwembad van het Jaar’, blijft enorm populair. “De bezoekersaantallen van Plopsaqua liggen al sinds de opening in maart ver boven de verwachtingen", aldus parkmanager Mike Sarrazijn trots. “Ook tijdens de kerstperiode vonden een mooi aantal bezoekers hun weg naar ons waterpark!”

Kabouter Klus liveshow
Ook Plopsa Indoor Hasselt blikt terug op een uiterst succesvolle kerstvakantie. Tijdens deze periode werden alle kinderen dagelijks getrakteerd op een liveshow van de echte Kabouter Klus. Het speciale showprogramma en de winterse gezelligheid resulteerde in mooie cijfers. Het aantal bezoekers dat hun weg vond is status quo ten opzichte van vorig jaar, dat toen een erg goed jaar was in vergelijking met voorgaande jaren.

Uitzonderlijk gematigd weer
“We zijn uitermate tevreden met dit nieuw record”, concludeert Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, enthousiast. “Het weer was uitzonderlijk gematigd, waardoor het ideaal was om ons themapark in De Panne te bezoeken of de weg op te gaan om een duik te nemen in het waterpark Plopsaqua De Panne of Plopsa Indoor Hasselt te bezoeken. Bovendien zorgen we ervoor dat onze bezoekers de ultieme kerstsfeer kunnen beleven in onze parken door de aangepaste programmatie en extra animatie"


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150