LimburgActueel.bePXL zet in op retail en vastgoed

Door Redactie - 17 juli 2015 - 0000 - Wetenschap & Innovatie

Het departement Business van Hogeschool PXL wil vanaf het volgende academiejaar binnen haar visie van levenslang leren, twee nieuwe opleidingen organiseren. Er komt een een postgraduaat Retailmanagement en postgraduaat Vastgoed.

PXL zet in op retail en vastgoedRetail

Onlangs werd de HBO5 opleiding Winkelmanagement nog goedgekeurd voor Limburg toegewezen aan PXL-Level5. Een uitgelezen kans voor de Hogeschool PXL om ook een variant aan te bieden in de vorm van een postgraduaat Retailmanagement.“We hechten bij Hogeschool PXL enorm veel belang aan het stimuleren van zelfstandig ondernemerschap”, zegt Ben Lambrechts, algemeen directeur.

Het postgraduaat Retailmanagement richt zich op afgestudeerden in de richting marketing die een voorliefde hebben voor de retail en zich hier verder in willen verdiepen. Maar ook afgestudeerden van de nieuwe HBO5-opleiding winkelmanagement kunnen er hun kennis verder uitbreiden.

Vastgoed

“In nauwe samenwerking met CIB Limburg, de kamer van de vastgoedmakelaars, werken we momenteel aan een postgraduaat Vastgoed, dat we willen inrichten vanaf januari 2016”, zegt departementshoofd Jean-Pierre Segers van PXL-Business. Deze opleiding richt zich zowel naar beginners die geïnteresseerd zijn in het vastgoedverhaal zonder of slechts met een beperkte kennis van de vastgoedwereld als naar de ervaren vastgoedmakelaar.

Vermits de vastgoedsector voortdurend in beweging is, wordt In elk van de modules de mogelijkheid voorzien om in te spelen op deze actuele wijzigingen en trends. Daarvoor wordt beroep gedaan op de expertise en inbreng van CIB Limburg.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150