LimburgActueel.beGenomineerden Ondernemersprijs Herman Dessers gekend

Door Redactie - 11 mei 2015 - 0000 - Actueel

Roger Anné (Aminolabs), Bart Balis (Brouwland) en Jean-Pierre, Philippe en Steven Desart (Arte) zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs Herman Dessers. De prijs wordt op donderdag 4 juni uitgereikt tijdens de Jaarvergadering van Voka – Kamer van Koophandel Limburg in de Ethiasarena te Hasselt. Met de prijs de organisatie Herman Dessers, die bijna 42 jaar directeur van de Kamer voor Handel en Nijverheid Limburg was. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een Limburger, een Limburgs bedrijf, vereniging, instelling of groep die op economisch, sociaal, cultureel of wetenschappelijk gebied een opmerkelijke prestatie heeft geleverd. 

Genomineerden Ondernemersprijs Herman Dessers gekendDe toewijzing van de prijs gebeurt in twee fasen. Eerst wordt via de 20.000 lezers van het magazine Bedrijvig Limburg een oproep gedaan tot nominaties. Uit de meest genoemde kandidaten worden vervolgens de drie uiteindelijk genomineerden en de winnaar gekozen. De jury bestaat uit: de voorzitter, de vice-voorzitter en de gedelegeerd bestuurder van Voka - Kamer van Koophandel Limburg, de gouverneur van de Provincie Limburg, twee hoofdredacteurs van Limburgse media en de rector van de Universiteit Hasselt. LimburgActueel stelt hier de drie genomineerden aan je voor.

Roger Anné
Aminolabs in Hasselt ontwikkelt en produceert health en sportsupplementen in alle maten en vormen. Het bedrijf biedt een geïntegreerd productassortiment en begeleiding gedurende het hele ontwikkeltraject. Hun flexibel en efficiënt ingericht productieproces zorgt ervoor dat hun nieuwe concepten aan vrijwel iedere voorwaarde kunnen voldoen. Kwaliteit en flexibiliteit zijn voor Aminolabs de belangrijkste drijfveren tijdens de productie van de voedingssupplementen.

Bart Balis
Brouwland in Beverlo is een gespecialiseerd groothandel in producten om zelf wijn, bier, likeur of zuivel te maken. Een rasecht familiebedrijf en een marktleider met een grote visie, een groot assortiment dat nog steeds uitbreidt en een sterk aanbod aan huismerken. Wat in 1972 begon als een apotheek met een drogisterij, groeide over een paar decennia uit tot een succesverhaal in Limburg en daar buiten.

Jean-Pierre, Philippe en Steven Desart
Arte in Zonhoven is verdeler van originele en verfijnde design muurbekleding in elke stijl en smaak. De onderneming vaart als sinds haar oprichting een internationale koers en is actief in meer dan 80 landen. De muurbekledingen worden in eigen huis ontwikkeld waarbij vernieuwing op kop staat. Het merendeel van de producten wordt in de fabriek Zonhoven geproduceerd door middel van een aantal innovatieve technieken én op een milieuvriendelijke manier.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150