LimburgActueel.bePXL-communicatiestudenten organiseren Femalia ten voordele van Think Pink

Door Redactie - 27 april 2015 - 3500 - Samenleving

Op woensdag 29 april gaat Femalia in primeur in het PXL-Congress. Vier studenten van de Hasseltse hogeschool organiseren dit evenement. Ze hebben lokale handelaars overtuigd om samen met hen een avond te creëren door en voor vrouwen. De opbrengst van Femalia gaat integraal naar Think Pink. Dit is een organisatie die de bekendheid rond borstkanker wil verhogen.

PXL-communicatiestudenten organiseren Femalia ten voordele van Think PinkAchter ‘Femalia’ staan vier Limburgse communicatiestudenten, die binnen hun opleiding een evenement organiseren. Voor het eerst kiezen deze jongedames ervoor om met hun evenement het goede doel Think Pink in de kijker te zetten. "Borstkanker is immers een problematiek waar iedereen vroeg of laat mee in aanraking komt", stelt Ine Bouts. "We voelen ons erg betrokken bij deze thematiek en een evenement organiseren voor Think Pink geeft ons een extra duwtje in de rug om er iets speciaals van te maken", vertelt Laura Withofs.

Verwenruimte
Femalia brengt deze week vrouwen samen tijdens een avondje uit. Het event vindt plaats in PXL-Congress vanaf 19u00 en krijgt het thema van ‘conceptstore’. De bezoekers kunnen standjes van lokale winkels bezoeken, zich laten verzorgen in een verwenruimte en proeven van huisgemaakte cocktails. Daarnaast vullen twee bekende Limburgse stylisten de avond met uitleg over de nieuwe fashiontrends. Bovendien hebben de eerste honderd aanwezigen recht op een goodiebag met verschillende lokale producten.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150