LimburgActueel.bePXL-Music verzamelt talent op vinyl

Door Redactie - 14 april 2015 - 3500 - Cultuur

PXL-Music levert elk jaar een reeks getalenteerde bands, managers en technici af. Om hun capaciteiten te tonen aan zowel de muziekindustrie als aan het grote publiek, brengt de Hasseltse hogeschool nu de vinylcompilatie Versgeperst uit. Daarop staan acht tracks uit afstudeerprojecten daterend vanaf het prille begin van PXL-Music tot academiejaar 2014. Beluister het resultaat bij LimburgActueel.

PXL-Music verzamelt talent op vinylOp de vinyl ‘Versgeperst’ staat onder meer werk van The Guru Guru, Kilmanjaro, Warhola, en Double Veterans. De vinylplaat wordt gratis aangeboden op de Record Story Day (18 april) en is dan af te halen in Gigaswing, Bilbo, Music Mania, Vinyl Touch en Coffee & Vinyl. Beluister de muzieknummers nu al digitaal via DEZE link.

De compilatie wordt tevens verzonden als een uitnodiging naar een groot aantal contacten uit het netwerk van PXL-Music. Dit in het teken van Burnout Showcase Festival op 13 mei, een jaarlijks evenement waarbij de afstudeerprojecten van de muzikanten binnen de opleiding worden voorgesteld.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150