LimburgActueel.beCenter Parcs Erperheide wint ‘TripAdvisor Travellers Choice 2015 Award’

Door Redactie - 07 februari 2015 - 3990 - Toerisme

Center Parcs Erperheide speelt al bijna 35 jaar een hoofdrol in het toeristische verhaal van Peer. Als ‘oer-project’ brengt het park sinds 1981 miljoenen toeristen naar Peer. Dat ook deze toeristen tevreden zijn over het park en de aangeboden service blijkt uit de ‘TripAdvisor Travellers’ Choice 2015 Award’ die Erperheide, samen met drie andere parken van de Center Parcs Group, gewonnen heeft. “Het zijn de gasten zelf die bepalen welke vakantiebestemming de Travellers’ Choice 2015 verdient”, vertelt General Manager Frank van Ouytsel. “Deze exclusieve eer wordt alleen gegeven aan de beste 1 procent van alle vakantieverblijven op TripAdvisor, op basis van beoordelingen en meningen van miljoenen reizigers.”

Center Parcs Erperheide wint ‘TripAdvisor Travellers Choice 2015 Award’Burgemeester Steven Matheï deelt in de feestvreugde, want naast het toeristische verhaal speelt de aanwezigheid van Erperheide ook een belangrijke economische rol in Peer. “Center Parcs is een belangrijke speler voor rechtstreekse arbeidsplaatsen en zorgt ook voor een hele dynamiek. Het blijft onwaarschijnlijk, maar Peer staat qua overnachtingen in de top tien van Vlaamse steden, de kust en de grote steden inbegrepen. In die recreatiesector zit volgens mij zelfs nog groei", aldus Matheï. Afgelopen zomer zijn er in één maand 30.000 fietsers geteld op de Peerse fietspaden van het routenetwerk.

Bijzonder fier
Met zijn unieke concept dat beantwoordt aan ieders behoeften, biedt Center Parcs een uitgebreid activiteitenaanbod, knusse cottages midden in de natuur en een subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke familievakantie. “Erperheide wil alle gasten graag bedanken voor hun verblijf en voor het delen van hun ervaringen bij Center Parcs op TripAdvisor!”, aldus nog Frank van Ouytsel. “ We zijn bijzonder fier dat Center Parcs Erperheide de Belgische Tripadvisor Travellers’ Choice-winnaar geworden is in de categorie Familie. Met dank ook aan de stad Peer waarmee wij een bijzonder goede samenwerking hebben."


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Fotogalerij: dit was het chrysantenfestival 2018
Schots Weekend trekt meer dan 10.000 bezoekers!
Oldtimer bussen toeren door Genk en Diepenbeek

© 2017 Actueel.be 85.17.66.150