LimburgActueel.beHasselt richt wensmuur op voor solidaire samenleving

Door Redactie - 19 februari 2015 - 3500 - Samenleving

Limburg staat voor enorme uitdagingen en mensen tegen elkaar opzetten zal niets helpen. Slechts door gesprek, ontmoeting, respect, solidariteit en verdraagzaamheid kunnen we vooruit gaan. "Nu we overspoeld worden door negatieve berichten is het is heel belangrijk dat we dat met zijn allen luidop zeggen dat we blijven geloven in een warm Limburg", klinkt het bij het Hasseltse stadsbestuur. Om iedereen de kans te geven om te zeggen dat ze mee bouwen aan zo’n samenleving,wordt er op zaterdag 21 februari op het Kolonel Dusartplein een ‘wensmuur' opgetrokken. Daar kan iedereen zijn boodschap komen hangen of schrijven. Ook Gouverneur Herman Reynders komt zijn boodschap tekenen.

Hasselt richt wensmuur op voor solidaire samenlevingScholen, sportclubs, personeelsteams en verenigingen kunnen hun wens ook nog op de muur komen schrijven op woensdag 25 februari tussen 12u00 en 18u00 en op zaterdag 28 februari tussen 11u00 en 17u00. Geraak je er niet? Geen probleem, post je wens voor een warm en solidair Limburg op de facebook-pagina.

De ‘Wensmuur’ is een organisatie van een kerngroep met vertegenwoordigers van Beweging.net Limburg, Vorming Plus Limburg, Internationaal Comité en Comac Limburg, Stad Hasselt, Open School en vzw Alternatief.


Elke week Limburg in je mailbox?

E-mailadres:*
Voornaam:
Naam:
Postcode:
Gemeente:


Volg ons via facebook

LimburgActueel.be on Facebook

Ondanks hitte veel volk op Tongers stadsmuzikantenfestival
Mathieu Van der Poel wint Ronde van Limburg
Achilles Bocholt dwingt belle af tegen Initia Hasselt

© 2017 Actueel.be 85.17.66.139